Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Articles on this Page

(showing articles 21 to 23 of 23)
(showing articles 21 to 23 of 23)

older | 1 | (Page 2)

  0 0

  sally hansen lazy summer

  De zomer is eigenlijk al voorbij, maar ik kom toch nog met een review van een zomercollectie namelijk de zomercollectie van Sally Hansen. Ik ga het toch nog met jullie delen, omdat ik groot fan ben geworden van deze nagellak! Ook zijn het kleurtjes die ook nog best in het najaar kunnen worden gedragen! Kijk je mee?

  The post Sally Hansen Lazy Summer collectie appeared first on Beautybylj.


  0 0

  Het was alweer een lange tijd geleden dat ik nieuwe nagellak kocht. Ik koop eigenlijk niet zoveel nagellak meer, omdat ik al zoveel heb en ik wil eerst flesjes gaan opmaken. Toch kon ik het niet laten toen ik laatst in de Etos was. Ik was even aan het kijken bij het nieuwe merk L.O.V. Cosmetics. De nagellak flesjes vielen me gelijk op en zagen er zo leuk uit dat ik twee kleurtjes mee naar huis nam. Vandaag heb ik de review voor jullie! Lees je mee?

  The post L.O.V. LOVinity nagellak in Opulent Orchid & Revealing Redwood appeared first on Beautybylj.


  0 0
 • 03/07/18--20:00: 5x Lente Lakjes
 • Wat was het afgelopen dagen koud he? Ik ben helemaal klaar met dikke truien en vesten en helemaal klaar voor de lente! Daarom heb ik vandaag een artikel voor jullie helemaal in de lentesferen. Ik pas namelijk mijn beauty routine aan als het wat warmer wordt. Ik draag bijvoorbeeld veel meer lichtere lipstick en knalkleurtjes. Zo ook met nagellak! Daarom deel ik vandaag 5 nagellakjes die perfect zijn voor de lente! Kijk je mee?

  The post 5x Lente Lakjes appeared first on Beautybylj.


older | 1 | (Page 2)